Några ord från en ledsen ordförande!

Gävle 2011-01-28 kl. 09.00

 

 

Efter en mycket hektisk gårdag med bl a många och långa telefonsamtal från press och Furuvikskamrater, läsning i vår gästbok samt besök på Radio Gävleborg sitter jag nu här och försöker att sammanfatta gårdagen och vad detta kommer att innebära. Det är svårt att förstå att Furuviksbarnen för alltid har gått i graven. Man vill bara ställa sig upp och skrika NEJ, NEJ, NEJ! Hjärtat gråter, man känner sig vilsen och maktlös och framför allt tänker man vad hade vi kunnat göra annorlunda? Det som har betytt så mycket och som har glatt både oss och vår stora publik är borta för alltid.

 

Vad kan vi göra då? Jo, vi kan fortsätta att hålla våra minnen levande och tänka på alla de år som vi har haft förmånen och glädjen att tillbringa i världens mysigaste park, FURUVIK. Låt inte det som nu skett fördunkla våra underbara minnen eller ta bort den glädje och stolthet vi känt över att få vara just FURUVIKSBARN. Visa att vi kanske tack vare dessa Furuviksår och den underbara Furuviksandan har fått styrka och kraft att klara av både mot och medgångar i livet. Vi fortsätter att hålla vår hemsida levande och därigenom berätta Furuviksbarnens historia som ingen utomstående kan göra på samma vis. Vi kämpar på.

 

Vi skall ha styrelsemöte i veckan som kommer och sedan kommer årsmötet i mars månad. Kallelse till årsmötet kommer att skickas ut snarast. Vi kommer även att sätta in kallelsen på hemsidan för att de som inte betalat sin medlemsavgift skall ha möjlighet att närvara, naturligtvis utan rösträtt. Där kommer vi att diskutera och besluta vad vi i fortsättningen skall göra med Veteranföreningen och kanske gråta litet tillsammans.

 

Kom ihåg att tillsammans är vi starka och att våra underbara minnen från Furuviksbarnen kan ingen och inget ta ifrån oss!

Jill

----------------------------------

Glöm ej vår adress:

http://www.furuviksveteranerna.com/

 

eller Minnenas Loge:

http://www.furuviksveteranerna.com/Minnenas_loge.htm

 

Betyder inte stolta traditioner och gammal kultur någonting alls längre i jämförelse med häftiga karuseller

i en alltmer hetsig tillvaro?

 

Läs själva  i vår Gästbok!

-----------------------------------------------------------

Webbmaster: lisse-lotte@danielson.be

Gå till Veteranföreningens Startsida

Senast uppdaterad:  2011-01-28

Tillbaka